Kuka teki sun vaatteet, osa 13, Ozra Textiles Company

Jaa Facebookissa Jaa Facebookissa

Tämä Varustelekan artikkelisarja on osa kansainvälistä Fashion Revolution Week -kampanjaa, jonka ideana on tehdä vaatteiden valmistuksesta, myynnistä ja ostamisesta eettisempää ja läpinäkyvämpää. Me osallistuttiin tähän ekan kerran vuonna 2020 ja koska tää on yhä edelleen siisti juttu, me lähdettiin innolla messiin myös vuonna 2022.

Idiksenä on jatkaa aiemmilta vuosilta tuttua artikkelisarjaa, jossa esitellään meidän yhteistyökumppaneita, eli sitä mahtavaa jengiä, joka tekee teidän vaatteita. Sarjan kolmannessatoista osassa esittelyssä on turkkilainen Ozra Textiles Company.

Ozra Textiles tekee sun pyyhkeet

Ozra Textiles Company on meidän turkkilainen pyyhekumppani. Vuonna 2008 perustettu firma keskittyy valmistamaan täysin puuvillakankaisia tuotteita. Tehtaalta löytyy omat osastonsa kankaan kudontaan, tuotteiden ompeluun ja erilaisten brodeerausten tekemiseen.

Varustelekan kanssa yhteistyö alkoi vuonna 2019, kun kehitettiin valikoimaamme M05-lumikuvioidut pyyhkeet ja kylpytakki.

Sinem

Sinem Ozralta

Kuvassa lumikuvioisten pyyhekankaiden kanssa poseeraava Sinem on ompeluosaston päällikkö, joka vastaa ompelutyön suunnittelusta ja valvonnasta.
Ozralla Sinem on ollut töissä kuusi vuotta.

Asim

Asim Ozralta

As?m johtaa kankaan kudontaa Ozralla ja on ollut siellä töissä jo huimat kymmenen vuotta.
Työhön kuuluu kudontaosaston työn suunnittelua ja valvontaa.

Lue myös

Artikkelin tuotteita

Särmä käsipyyhe 2-pack, M05 lumikuvio
Särmä käsipyyhe 2-pack, M05 lumikuvio
22.99 EUR
Nostata talvitunnelmaa vaihtamalla käsipyyhkeet vessassa ja keittiössä M05 lumikuvioituihin! Tympeistä kurkkusalaateista poiketen suomalainen lumikuvio on sisustaja-approved ja piristää ahdastakin vessakoppia: se kotonasi asuva ihminen, joka puhuu väreistä hedelmien ja eläinten nimillä (oliivinvihreää ja kojootinruskeaa ei lasketa) on kerrankin hyvillään siitä, kun yrität osallistua kodin viihtyisyyden parantamiseen!
Särmä kylpytakki
Särmä kylpytakki
69.99 EUR
Talvisodan kurjuuden ei tarvitse toistua: ensi kerralla voidaan vetää lakanoiden sijasta ylle lumikuvioidut kylpytakit!
Särmä kylpypyyhe, M05 lumikuvio
Särmä kylpypyyhe
Särmä kylpypyyhe
24.99 EUR
Miellyttävän pehmeä, paksu ja sopivan iso kylpypyyhe supisuomalaisessa lumimaastokuviossa.
Loading...