Kuka teki sun vaatteet, osa 14, DD Hammocks

Jaa Facebookissa Jaa Facebookissa

Tämä Varustelekan artikkelisarja on osa kansainvälistä Fashion Revolution Week -kampanjaa, jonka ideana on tehdä vaatteiden valmistuksesta, myynnistä ja ostamisesta eettisempää ja läpinäkyvämpää. Me osallistuttiin tähän ekan kerran vuonna 2020 ja koska tää on yhä edelleen siisti juttu, me lähdettiin innolla messiin myös vuonna 2022.

Idiksenä on jatkaa aiemmilta vuosilta tuttua artikkelisarjaa, jossa esitellään meidän yhteistyökumppaneita, eli sitä mahtavaa jengiä, joka tekee teidän vaatteita. Sarjan neljännessätoista osassa esittelyssä on brittiläinen DD Hammocks.

DD Hammocks tekee sun riippumatot

DD Hammocks syntyi perustajan Nick Vansittartin intohimosta reissaamiseen ja riippumattoiluun vuonna 2005. DD Hammocksin tuotteita on myyty Varustelekassa vuodesta 2014 ja yhteistyö alkoi vuonna 2016 Särmä Erakko -tuotteiden suunnittelusta.

Yhteistyössä DD Hammocksin kanssa tehdään Erakko-riippumatot sekä laavukankaat. Tuotteet valmistetaan pääosin yhdellä tehtaalla, joka sijaitsee Kiinan Zhejiangissa.

Yong

Yong DD Hammocksilta

Laatikoiden kanssa seisoskelee tuotteiden pakkaamisesta vastaava Yong, joka on ollut tehtaalla töissä jo seitsemän vuotta.
Kun tuotteille on tehty laaduntarkastus, Yong varmistaa että ne pakataan oikeisiin pusseihin ja laatikoihin. Kiireisinä aikoina tämä ei ole mikään helppo nakki, kun samanvärisiä mutta erilaisia tuotteita tehdään paljon.

Hongyan

Hongyan DD Hammocksilta

Hongyania kehutaan kokeneeksi ja reippaaksi työntekijäksi. Hän on virtuoosi ompelukoneen käytössä ja osallistuu niin riippumattojen, laavukankaiden, telttojen kuin tarvikkeidenkin valmistukseen.
Hongyan on tehnyt töitä DD Hammocksille jo 8 vuotta.

Li

Li DD Hammocksilta

Li on kokenut ja taitava ompelukoneen käyttäjä. Li osallistuu kaikkien valikoimassa olevien tuotteiden ompeluun ja on arvostettu työntekijä tehtaalla.
DD Hammocksin tuotteiden parissa Li on ollut töissä kahdeksan vuotta.

Lue myös

Artikkelin tuotteita

DD Hammocks 3x3 Tarp laavukangas, oliivinvihreä
DD Hammocks 3x3 Tarp laavukangas, oliivinvihreä
51.99 EUR
Tosi pirun hyvä laavukangas! Vähän kuin brittiarmeijan legendaarinen Basha, mutta astetta parempi. Suomalaiselle jermulle "Erätoveri" tai "Kommandovaate" voivat olla tuttuja nimiä, tämä on juurikin tämäntyyppinen erittäin monikäyttöinen tilapäismajoite. Mukana pakkauspussi, narut ja jopa kiilat!
DD Hammocks Underblanket alushuopa riippumatolle
DD Hammocks Underblanket alushuopa riippumatolle
69.99 EUR
Tällä aluseristeellä venytät riippumattosi ympärivuotiseen käyttöön ja varmistat mukavat yöunet jäädyttämättä pyllyä ja selkääsi! Alushuovalla voi korvata makuualustan, mikä säästää repun pakkauskokoa.
DD Hammocks Frontline riippumatto
DD Hammocks Frontline riippumatto
72.99 EUR
Malli Frontline on DD Hammocksin "sotilasmalli" ja suoraan sanottuna vähän naurettavan hyvä jokaiseen maailman kolkkaan sopiva riippumatto. Jos hakusessa on kaikenkattava, kestävä riippumatto hyttysverkolla ja kekseliäillä käytännön ominaisuuksilla, osta heti ja lue tuotekuvaus vasta jälkeenpäin. Ei ihmekään että brittisotilaat diggaavat tästä mallista!
Särmä Erakko laavukangas, 2.5 x 2.5 m
Särmä Erakko laavukangas, 2.5 x 2.5 m
49.99 EUR
Tehtiin yhteistyössä DD Hammocksin kanssa uusi, ikioma laavukangasmallimme, nimensä mukaisesti suunniteltu yksinäiselle nukkujalle. Malli pohjautuu DD:n 3x3 malliin, mutta on pienempi ja kevyempi. Puoli metriä sivupituutta pois ei ehkä kuulosta merkittävältä erolta mutta se säästää kankaan painoa ja pakkauskokoa kolmanneksen! Pirullisen toimiva rätti yhden hengen majoitteen rakentamiseen.
DD Hammocks SuperLight Guy Rope telttanaru, 16 m
DD Hammocks SuperLight Guy Rope telttanaru, 16 m
7.99 EUR
Hämmästyttävät 1,6 grammaa metriltä on aikamoinen esitys näin kestävälle telttanarulle. Samaa tavaraa kuin DD SuperLight-kamoissa tulee mukana, nyt myös erikseen saatavana!
Särmä Erakko riippumatto
Särmä Erakko riippumatto
39.99 EUR
Tehtiin yhteistyössä DD Hammocksin kanssa uusi, ikioma riippumattomallimme. Tässä oli tarkoituksena tehdä kaikkein yksinkertaisin malli ilman mitään ylimääräistä ja korkealaatuisena, jättämällä ylimääräiset hienoudet pois saatiin hinta viilattua tosi kuluttajaystävälliselle tasolle. Erinomainen porttihuume riippumattoilun aloittelijoille, eikä mikään yhden kesän ihme vaan pitkäikäinen ystävä joka varmasti palvelee sinua pitkään! Nimensä mukaisesti yhden hengen nukuttavissa.
DD Hammocks Beer Holder
DD Hammocks Beer Holder
4.99 EUR
Tämä on tärkeää! Kaljatölkin (tai muun vastaavan juoma-astian) riippumatosta roikotukseen tehty pikku pussukka, kiinnittyy narulla DD Hammocksin riippumattojen kiinnityslenkkeihin. Sisään mahtuu tavallisen kokoiset tölkit ja pienet pullot.
DD Hammocks Quilt
DD Hammocks Quilt
65.99 EUR
Riippumattoiluun tarkoitettu nukkumapeite: makuupussia kevyempi kantaa ja helpompi käyttää erityisesti riippumatossa.
DD Hammocks Tree Huggers riippumattoremmit
DD Hammocks Tree Huggers riippumattoremmit
9.99 EUR
Puunhalaaja on DD Hammocksin erinäppärä riippumattokiinnike, puun (tai vastaavaan fallistisen objektin) ympäri kiepautettava remmi johon riippumaton narut kiinnitetään. Puunhalaajat nimenomaisesti eivät vahingoita kasvustoa niin millään lailla ja ovat kaikenlisäksi solmuttomat, eli tosi nopeat ja helppokäyttöiset!
DD Hammocks SuperLight Tarp Tent
DD Hammocks SuperLight Tarp Tent
164.99 EUR
Jos telttojen paino hirvittää, tässä olis semmonen jota tuskin huomaat rinkassasi. Tarvikkeineenkin alle kilon painoisena tämä on kevein pohjakankaalla varustettu teltta, mitä meiltä löytyy.
Loading...