Kengät nyt vaan on hyvin huollettuna niin helvetisti tyylikkäämmät. Tässä olisi kunnon hyviä kenkien huoltoon vaadittavaa tavaraa myös valmiissa paketissa. Pelkällä harjallakin pääsee alkuun, mutta valikoimassa myös valmiit kengänhoitosarjat. Sveitsiläistä ylijäämää halvalla sekä käyttämätöntä pienikokoista puhdistussarjaa, joka kulkee repussa näppärästi viemättä liikaa tilaa. Kaksikäyttöistä kenkäharjaa voi käyttää kiillottamiseen ja rasvan levittämiseen. Kenkäharjaa kannattaakin kantaa aina mukana varsinkin keväisin, kun katupöly valtaa jalkakäytävät. Jos kenkäharja kovettuu käytön jälkeen, niin tärpätti auttaa. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

KENGÄNHOITOSARJAT

Kengät nyt vaan on hyvin huollettuna niin helvetisti tyylikkäämmät. Tässä olisi kunnon hyviä kenkien huoltoon vaadittavaa tavaraa myös valmiissa paketissa. Pelkällä harjallakin pääsee alkuun, mutta valikoimassa myös valmiit kengänhoitosarjat. Sveitsiläistä ylijäämää halvalla sekä käyttämätöntä pienikokoista puhdistussarjaa, joka kulkee repussa näppärästi viemättä liikaa tilaa. Kaksikäyttöistä kenkäharjaa voi käyttää kiillottamiseen ja rasvan levittämiseen. Kenkäharjaa kannattaakin kantaa aina mukana varsinkin keväisin, kun katupöly valtaa jalkakäytävät. Jos kenkäharja kovettuu käytön jälkeen, niin tärpätti auttaa.

Sveitsiläisen kengänhoitosarjan sisällössä saattaa olla pieniä variaatioita pakkauksesta riippuen. Yleensä kuitenkin mukana puhdistusharjoja, levitysharjoja, kiillotusharja, kenkärasvoja, vahaa ja mahdollinen yllätyslajitelma, esim. ompeluvehkeitä.

Kengät ja niiden hoito

Käykäähän lukemassa vielä tarkempia ohjeita ja vinkkejä kenkien hoitoon liittyen: Kengät ja niiden hoito.

Artikkelissa eri materiaalien hoidon lisäksi muitakin kenkien käyttöön liittyvää ohjetta ja vinkkiä liittyen mm. kenkien sisäänkävelyyn ja sukkien sekä pohjallisten oikeanlaiseen valintaan.

Loading...