Ruokakaupoista löytää tavalliset pesuaineet, niin tässä olis vähän erikoisempia. Meillä myytävistä tuotteista löytyy paljon villaa ja mikrokuitua, joten tässä olis sitten niille asianmukaiset hoito- ja pesuaineet. Jos haluat lukea kattavan paketin erilaisten tekstiilien pesusta, niin lukaise meidän artikkeli aiheesta tuosta linkistä. Näytä koko ryhmäkuvaus

PESUAINEET VILLALLE JA MIKROKUIDULLE

Ruokakaupoista löytää tavalliset pesuaineet, niin tässä olis vähän erikoisempia. Meillä myytävistä tuotteista löytyy paljon villaa ja mikrokuitua, joten tässä olis sitten niille asianmukaiset hoito- ja pesuaineet. Jos haluat lukea kattavan paketin erilaisten tekstiilien pesusta, niin lukaise meidän artikkeli aiheesta tuosta linkistä.

Villan peseminen ja hoitaminen

Villan pesemiseen riittää usein pitkä tuulettaminen. Jos kuitenkin käy niin, että villavaate haisee ja se täytyy pestä niin peseminen ja hyvän kunnon ylläpitäminen vaatii normaalista poikkeavaa hienopesuainetta. Pesu- ja hoitoaineita voidaan käyttää normaalisti pyykinpesukoneen oikeisiin lokeroihin annostelemalla. Hoitoaineen voi imeyttää kosteaan vaatteeseen myös käsin.

Sonett villanpesuainetta käyttämällä villavaatteet ihan oikeasti hylkivät likaa ja vettä. Saman valmistajan villanhoitoaine ei ole välttämätön kaikille villavaatteille, mutta sen tarkoitus on palauttaa villaan lanoliinia, eli rasvaa, joka taas auttaa vielä enemmän lian ja veden hylkimisessä. Lisää tuotteista ja niiden käytöstä klikkaamalla tuotetta.

Jos pelkäät ettei villan pesuaineille tule käyttöä niin menehän katselemaan vaikka villapaitoja kylkiäisiksi.

Mikrokuitu ja fleece-tekstiilit

Myös mikrokuidulle ja fleecelle löytyy erikoispesuaine. Micro Wash säilyttää tekstiilien ominaisuudet, eikä haalista värejä. Pesun jälkeen vaatteen voi vaikka kyllästää vettähylkiväksi.

Muut hoitotuotteet

Kun tekstiilien puhtaus ja hyvinvointi on taattu, käy katsomassa myös kenkien hoitoon löytyvä kategoria.

Loading...