Tee-se-itse

Materiaalit

Olisko kiva toteuttaa joku siisti projekti tai korjata jotain paskaksi mennyttä tavaraa, mutta materiaalit puuttuu? Tästä ryhmästä voisi löytyä ratkaisu moisiin ongelmiin. Nämä on helppouden vuoksi jaettu vielä muutamiin alaryhmiin. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Olisko kiva toteuttaa joku siisti projekti tai korjata jotain paskaksi mennyttä tavaraa, mutta materiaalit puuttuu? Tästä ryhmästä voisi löytyä ratkaisu moisiin ongelmiin. Nämä on helppouden vuoksi jaettu vielä muutamiin alaryhmiin.

Kankaat

Kaipaatko maastokuvioitua kangasta metreittäin tai hehtaaritolkulla johonkin projektiin? Kenties haluat tehdä camokuvioidut stringit tai ommella paikkoja rispaantuneisiin housuihin. Meillä olis välillä täällä metsäkuviota, lumikuviota, pakkaskuviota ja mitä lie -kuviota. On maastokangasta, sadeasukangasta ja niin edelleen. Tsekkaa tämänhetkinen tarjonta.

Hihnanauhat

Nää oli siis hihNanauhoja elikkäs varustenauhoja eikä mitään aatteellisia hihanauhoja vinoon kammatuille viiksimiehille. Näitä on erilaisia leveyksiä. Vihreää ja mustaa. Myydään metritavarana, joten ota niin monta kappaletta kuin haluat metrejä. Tulee kuitenkin yhtenä kappaleena. Hämmentävää eikö totta. Voit väsätä remmejä ja mitä nyt mielitkin. Kestää vaikka mitä.

Tarranauhat

Sitä Velcroksi usein kutsuttua ritisevää ja rätisevää kiinnikettä eri leveyksissä. Pääasiassa vihreänä, mutta välillä saa myös mustana. Tää nyt käy vaikka mihin.

Narut

Kuinka kodin Paracord-varasto jaksaa? Tai oletko hankkinut riittävästi kaikkia muitakin naruja ja nyörejä, mitä ihminen nyt tarvitsee. Täällä olis. Erivärisiä ja monista materiaaleista. Sopii bushcraft-heeboille, retkeilijille ja aika lailla kaikille. Ei kannata mennä minnekään ilman.

Armeijaylijäämästä raaka-aineeksi?

Jos etsit jotakin eriskummallista materiaalia, mitä mistään ei tunnu löytyvän, eikä löytynyt tästä ryhmästäkään, niin kipaise katsastamassa meidän armeijaylijäämäosasto. Siellä on kestävää laatutavaraa todella järkevään hintaan sekä välillä myös sellaista törkeän halpaa kampetta, jota ei välttämättä päällensä pistä pirukaan, mutta josta saa kivasti varaosia tai raaka-aineita. Siellä kannattaa vierailla säännöllisesti, ettei joku just sun tarpeisiin sopiva juttu katoa jonkun toisen ostoskoriin.

Loading...