Iskikö pakottava tarve camo-kuvioida asioita pysyvästi? Ostit kivan pyssyn, mutta nyt se pitäisi saada vihulaisilta tai metsän väeltä piiloon. Tai onko sinulla jotain muuta, mitä pitäisi saada häivytettyä näkyvistä? Tästä ryhmästä löytyy spray-maalit maastokuvioiden tuottamiseen erilaisiin olosuhteisiin. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Iskikö pakottava tarve camo-kuvioida asioita pysyvästi? Ostit kivan pyssyn, mutta nyt se pitäisi saada vihulaisilta tai metsän väeltä piiloon. Tai onko sinulla jotain muuta, mitä pitäisi saada häivytettyä näkyvistä? Tästä ryhmästä löytyy spray-maalit maastokuvioiden tuottamiseen erilaisiin olosuhteisiin.

Kun inspiraatio iskee, niin silloin maastokuvioidaan. Näillä väreillä ei koristella junien seiniä, paitsi ehkä sotilasjunien. Mutta kaikenlaista muuta kivaa näillä kyllä maalaa. On ruskeaa, vihreää, mustaa, hiekkaa ja valkoista. Näitä kuin yhdistelee, niin syntyy camotaidetta parhaimmillaan.

Mikä NIR?

Mikäli etsit sotatouhuihin sopivia maaleja, niin kantsii katsoa, että ne on NIR-heijastusarvoiltaan tarkkaan tehtyjä. NIR tarkoittaa sitä ihmissilmälle näkymätöntä valoa joka nähdään valonvahvistimen avulla. Lue lisää aiheesta tästä artikkelista.

Loading...