Tekstiilikylläste on semmoinen kiva juttu, joka tekee vaatteista vettä hylkiviä. Osa näistä ihmeaineista suojaa kledjuja ja muita tekstiilejä myös lialta. Modernit tekstiilikyllästeet tulevat kyllästespray-muodossa, mutta ei kannata väheksyä vanhan ajan konstejakaan. Vaatevaha on esimerkiksi tänä päivänäkin erinomainen vaihtoehto. Kunhan muistat valita just sun vaatteille sopivan tökötin. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Tekstiilikylläste on semmoinen kiva juttu, joka tekee vaatteista vettä hylkiviä. Osa näistä ihmeaineista suojaa kledjuja ja muita tekstiilejä myös lialta. Modernit tekstiilikyllästeet tulevat kyllästespray-muodossa, mutta ei kannata väheksyä vanhan ajan konstejakaan. Vaatevaha on esimerkiksi tänä päivänäkin erinomainen vaihtoehto. Kunhan muistat valita just sun vaatteille sopivan tökötin.

Oikea kylläste oikealle matskulle

Tekstiilen kyllästeet on usein aika monikäyttöisiä. Eli sama stuffi käy monesti monenlaisille materiaaleille kankaista nahkaan. Osa on sitten taas suunniteltu just tiettyyn juttuun. Esimerkiksi meidän vaatevaha on tarkoitettu puuvillalle ja puuvillasekoitteille. Siksi on syytä lukaista tuotekuvaus riittävän huolellisesti ettet sudi tai suihkuttele uusiin vaatteisiisi jotain pallivahaa tai karvanpoistoainetta.

Ja vaikka kovat tyypit eivät käyttöohjeita lue, niin ne, jotka haluavat pitää tekstiileistään hyvää huolta kyllä lukevat. Vaikka näiden käyttäminen ei mitään rakettitiedettä olekaan, niin ei sen ohjeen tsekkaamiseen niin kauaa mene, etteikö sitä jaksaisi tehdä.

Loading...