Lahjaideoita vanhemmille

Tältä sivulta löydät Varustelekan lahjaideat isälle ja äidille eli vanhemmille. Lahjaidea miehelle voi joskus aiheuttaa harmaita hiuksia, mutta ei suinkaan aihetta paniikkiin, koska Varustelekasta kyllä löytyy vaikkapa joululahja miehelle, jolla on jo kaikkea. Tai syntymäpäivälahja äidille, sillä on meillä runsaasti myös naisille sopivia lahjoja. Ja jos jollain on jo kaikkea, niin mitään turhaa ei suinkaan siihen kannata päälle roudata, vaan kerrankin jotain hyvää ja lämmintä käyttökampetta. Olkaapa hyvät. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Tältä sivulta löydät Varustelekan lahjaideat isälle ja äidille eli vanhemmille. Lahjaidea miehelle voi joskus aiheuttaa harmaita hiuksia, mutta ei suinkaan aihetta paniikkiin, koska Varustelekasta kyllä löytyy vaikkapa joululahja miehelle, jolla on jo kaikkea. Tai syntymäpäivälahja äidille, sillä on meillä runsaasti myös naisille sopivia lahjoja. Ja jos jollain on jo kaikkea, niin mitään turhaa ei suinkaan siihen kannata päälle roudata, vaan kerrankin jotain hyvää ja lämmintä käyttökampetta. Olkaapa hyvät.

Vuodessahan on montakin päivää, kun isää ja äitiä täytyy muistaa. Vanhemmilla kun yleensä tuppaa olemaan kaikenlaista, mutta etenkin lahja isälle on sinällään helppo, koska isät yleensä arvostaa mukavuutta. Monet isät kun tuppaavat olemaan jonkin sortin välineurheilijoita, mitä tulee ulkoiluvaatteisiin. Ja kukapa ei lämpöisistä ja teknisesti hyvistä vaatteista pitäisi?

Välillä paras lahja miehelle on se kaikista helpoin, eli Varustelekan lahjakortti. Jos et aivan tarkalleen muista pitikö sen lahjan isälle olla merinovillainen paita vai huppari niin voit sijoittaa lahjakorttiin, jolla isä saa itse hakea tai tilata haluamansa. Ja jotkut miehethän tuppaa näissä vaatteiden koon valitsemisissa olemaan hieman tumpeloja, joten paras tapa on vaikka sovittaa itse tai käyttää Varustelekan kokoapuria netissä.

Varustelekan Särmä

Särmä on Varustelekan oma tuotemerkki, joka tarjoaa vähän kaikenlaista laadukasta tavaraa ja vaatetta. Kun ostat meiltä Särmää, saat hyvää peruskampetta kaikenmoiseen tarpeeseen taatusti mietityillä yksityiskohdilla! Löytyy tavaraa niin arkiseen kaupunkikäyttöön kuin metsässä samoiluunkin, toteutettuna hinta-laatusuhteeltaan mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti

Joku voisi sanoa koko valikoiman olevan täynnä lahjaideoita isälle ja äidille. Käy itse tutkimassa.Katso koko Särmä valikoima täältä.

Särmä-tuotteilla on 12 kuukauden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Lue tarkemmat takuuehdot ja ohjeet täältä.

Loading...