Lahjaideoita kotioperaattoreille

Me kerättiin tähän ryhmään lahjaideoita varusmiehille ja -naisille, reserviläisille, ammattisotilaille ja muille oman elämänsä operaattoreille. Jos tunnet tällaisen tyypin, niin täältä vois löytyä just sille sopiva joululahja, syntymäpäivälahja tai joku muut kiva paketti. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Me kerättiin tähän ryhmään lahjaideoita varusmiehille ja -naisille, reserviläisille, ammattisotilaille ja muille oman elämänsä operaattoreille. Jos tunnet tällaisen tyypin, niin täältä vois löytyä just sille sopiva joululahja, syntymäpäivälahja tai joku muut kiva paketti.

Tsekkaa myös muu valikoima

Me ei yritetty survoa tänne koko meidän valikoimaa, kun se olis ollu aika sekavaa. Tässä on lähinnä muutamia meidän hyväksi katsomiamme lahjasuosituksia jouluun, synttäreihin tai johonkin muuhun merkkipäivään. Mutta jos täältä ei löydy just sopivaa lahjaa, niin kantsii katsastaa myös meidän muut osastot. Varmasti löytyy jotain, jota lahjan saajalla ei vielä ole, mutta mitä se todellakin tarvitsee.

Esmes erinomainen joululahja sotilaalle olisi laadukkaat maiharit. Mukavuus lähtee kengistä, oli sitten kyse pitkästä marssista, metsäreissusta tai vaikkapa sotaharjoituksista. Laatuun satsaaminen ei mene kengissä koskaan hukkaan.

Lahjaksi armeijaylijäämää

Armeijan kantahenkilökunnalla ja muilla armeijatouhuista kiinnostuneilla on usein viehtymystä sotahistoriaan. Tsekkaa meidän armeijaylijäämäosasto. Sieltä voisi löytyä just sopiva lahja keräilyyn tai ihan käyttöön. Armeijaylijäämä on karuihin oloihin suunniteltua kestävää kampetta, joten esmes vaatteet kestää ihan eri tavalla kuin pintaliitomuoti.

Lahjakortti Varustelekaan

Jos valinta tuntuu yhä edelleen aivan liian vaikealta, niin voit valita helpoimman tien ja ostaa sotilaalle lahjaksi Varustelekan lahjakortin. Valitset vain sopivan summan, jonka haluat lahjakortille tallettaa. ja silloin lahjan vastaanottaja saa itse tilata tai noutaa myymälästämme haluamansa varusteet. Tällä keinoin hän saa varmasti sitä mitä hän tarvitsee, ja koko on varmasti oikea.

Loading...