Varsikengät ja maiharit

Varsikengät ja maiharit. Nahkaiset, kankaiset ja kalvolla varustetut maihinnousukengät jokapäiväiseen käyttöön, vaeltamiseen, retkeilyyn, sekä viranomaisten ja turvallisuusalan ammattilaisten työkengiksi. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Varsikengät ja maiharit. Nahkaiset, kankaiset ja kalvolla varustetut maihinnousukengät jokapäiväiseen käyttöön, vaeltamiseen, retkeilyyn, sekä viranomaisten ja turvallisuusalan ammattilaisten työkengiksi.

Hommaa kerralla kunnolliset!

Iso osa myymistämme maihareista on sotilaskäyttöön tarkoitettuja. Tämä asia tekee niistä usein erityisen simppeleitä ja kestäviä; asia, josta on siviilielämässäkin hyötyä. Toiseksi, ne tuppaavat olemaan ihan tosi hyviä pitkillä marsseilla ja haastavassa maastossa, toisin sanoen ne ovat myös erittäin pätevät vaelluskengät.

Tarjolla myös vähän klassisempia malleja, kuten meidän oman Särmä -tuotemerkkimme nilkkavarsikengät ja hyppymaiharit.

Maiharit kalvolla vai ilman?

Riippuu mistä tuulee. Kalvo on epävakaissa olosuhteissa - esimerkiksi vaelluksilla - turvallisin valinta, mutta ilmankin pärjää, joskus jopa paremmin. Esimerkiksi jokapäiväisessä käytössä kalvon tuoma vedenpitävyysetu menee usein pitkälti hukkaan.

Kalvo tai ei, kenkää tulee huoltaa. Yksinkertaisesta nahkakengästäkin saa aika vedenpitävän huoltamalla sitä rasvalla ja lankilla. Kalvokengille ovat myös omat hoitotuotteensa, joita kannattaa käyttää

Muista sukat!

Maiharikengistä saa eniten irti hyvien sukkien kanssa. Ja kas, semmoisia saa myös Varustelekasta! Osta heti merinovillaiset, et mene enää takaisin puuvillasukkiin.

Loading...