Kentällä ollessa tarvitset suojaa koko kehoasi varten, eivätkä silmät ole poikkeus. Vaikka aurinkolasit hommataankin yleensä vaan koristeeksi omaan tyyliin sopien, niin laadukkaiden ja suojaavien aurinkolasien valinta voi suojata silmiä monelta risulta, kepiltä tai sirpaleilta sekä tietysti ultraviolettisäteilyltä. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

AURINKOLASIEN VALINTA

Kentällä ollessa tarvitset suojaa koko kehoasi varten, eivätkä silmät ole poikkeus. Vaikka aurinkolasit hommataankin yleensä vaan koristeeksi omaan tyyliin sopien, niin laadukkaiden ja suojaavien aurinkolasien valinta voi suojata silmiä monelta risulta, kepiltä tai sirpaleilta sekä tietysti ultraviolettisäteilyltä.

Laseja löytyy erimuotoisia ja -värisiä. Valikoimassamme on erittäinkin nopeita ballistisia aurinkolaseja sekä ulkonäöltään vähän rennompia, mutta laadukkaita aurinkolaseja. Ballistiset aurinkolasit tarkoittavat sotilastason iskusuojausta. Suurimmassa osassa aurinkolasivalikoimastamme on vähintäänkin 99,9% UVA/UVB-suoja. Jos etsit moneen käyttöön kelpaavia kestäviä aurinkolaseja niin katso meidän valikoiman suosituimmat Bollé Hustler ballistiset aurinkolasit. Hemmetin kestävät ja pysyy muuten hyvin päässäkin.

Aurinkolaseja valittaessa kannattaa tyylin ja istuvuuden lisäksi ottaa huomioon linssin väri. Esimerkiksi, jos haluaa pitää (väri)maailman neutraalina, kannattaa valita harmaat, ruskeat tai vihertävän harmaat linssit. Linssejä valitessa olisi relevanttia miettiä niiden käyttötarkoitusta, koska linssejä voi valita sään, olosuhteiden tai harrastuksen mukaan. Veneilyyn, kalastukseen, autolla ajamiseen ja muuhun aktiviteettiin, johon sisältyy heijastavia pintoja kannattaa valita polarisoidut linssit. Pääsääntönä on kuitenkin, että mitä kirkkaampi keli, sitä tummemmat linssit.

Polarisoidut linssit

Polarisoitujen linssien tarkoitushan on poistaa heijastuksia. Linssit päästävät vain osan säteistä lävitse, joko pysty- tai vaakasuunnassa. Polarisoidut aurinkolasit saattavat estää joidenkin näyttöjen näkyvyyden, jos näytön säde tulee vastakkaisessa suunnassa linssiin nähden. Kannattaakin siis tarkistaa näytöt, joita laseja käytettäessä tarvitsee nähdä, esimerkiksi puhelin tai navigaattori. Kuten mainittu, vesillä tai autolla ajaessa todella hyödylliset.

Loading...