Asusteet Aurinkolasit

Aurinkolasit

Vaikka aurinkolasit hommataankin yleensä vaan koristeeksi omaan tyyliin sopien, voi laadukkaiden aurinkolasien valinta olla hyvä ajatus. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

AURINKOLASIEN VALINTA

Vaikka aurinkolasit hommataankin yleensä vaan koristeeksi omaan tyyliin sopien, voi laadukkaiden aurinkolasien valinta olla hyvä ajatus.

Laseja löytyy erimuotoisia ja -värisiä. Valikoimassamme on erittäinkin nopeita aurinkolaseja sekä ulkonäöltään vähän rennompia, mutta laadukkaita aurinkolaseja. Suurimmassa osassa aurinkolasivalikoimastamme on vähintäänkin 99,9% UVA/UVB-suoja. Jos etsit moneen käyttöön kelpaavia, kestäviä aurinkolaseja, tutustu ainakin valikoimamme suosituimpaan malliin: Bollé Hustler. Ovat hemmetin kestävät ja pysyy muuten hyvin päässäkin.

Aurinkolaseja valittaessa kannattaa tyylin ja istuvuuden lisäksi ottaa huomioon linssin väri. Esimerkiksi, jos haluaa pitää (väri)maailman neutraalina, kannattaa valita harmaat, ruskeat tai vihertävänharmaat linssit. Pääsääntönä on kuitenkin, että mitä kirkkaampi keli, sitä tummemmat linssit.

Polarisoidut linssit

Polarisoitujen linssien tarkoitus on suodattaa heijastuksia. Linssit päästävät vain osan säteistä lävitse, joko pysty- tai vaakasuunnassa. Polarisoidut aurinkolasit saattavat estää joidenkin näyttöjen näkyvyyden, jos näytön säde tulee vastakkaisessa suunnassa linssiin nähden. Kannattaakin siis tarkistaa näytöt, joita laseja käytettäessä tarvitsee nähdä, esimerkiksi puhelin tai navigaattori. Kuten mainittu, vesillä tai autolla ajaessa todella hyödylliset.

Loading...