Tästä kaulahuivi kaikille vilukissoille tai sitten ihan oikeasti kylmille keleille. Kaulahuivi voidaan valmistaa melkeinpä mistä tahansa tekstiilistä ja meidän valikoimaa selatessa löydätkin vähän kaikenlaisista materiaaleista valmistettuja huiveja. Myös kaulahuivit ja villahuivit esiintyvät uutena sekä armeijaylijäämäisenä. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

KAULAHUIVEISTA ON MONEKSI

Tästä kaulahuivi kaikille vilukissoille tai sitten ihan oikeasti kylmille keleille. Kaulahuivi voidaan valmistaa melkeinpä mistä tahansa tekstiilistä ja meidän valikoimaa selatessa löydätkin vähän kaikenlaisista materiaaleista valmistettuja huiveja. Myös kaulahuivit ja villahuivit esiintyvät uutena sekä armeijaylijäämäisenä.

Meidän omista tuotteista Suomessa valmistetut merinokaulahuivi ja suomalaisille vähän tuntemattomampi alpakkakaulahuivi ovat villahuivien aatelia, joita voi hyvällä omatunnolla suositella muillekkin. Ja kumpainenkin on ihan ehta suomalainen villahuivi.

Mikään ei ole yksinkertaista, kuten ei ole huivien muodotkaan. Huivit voivat esiintyä monessakin eri muodossa ja koossa, sekä niillä saattaa olla montakin käyttötarkoitusta tai -tapaa. Tavallisia kaulahuiveja käytetään yleisimmin lämmikkeenä ja suojana esimerkiksi tuulelta tai kylmältä ilmalta. Tokihan huivia voi käyttää myös koristeellisena asusteena. Tai vaikkapa kaksoisleuan peittämiseen talvisin, jos sitä ei siis parralla saa piilotettua.

Neliöhuivi on nimensä mukainen, eli neliö.Jos tykkäät vaihdella kaulahuivin muotoja ja käyttötarkoituksia niin neliöhuivi on sinulle. Sitä voi toki käyttää “normaalisti”, mutta toinen vaihtoehto on käyttää sitä vaikka Afrikan tähdestä tutulla maantierosvo tyyliillä, eli sellaisena kolmiona kasvojen edessä. Tuotekuvista löytyy muita hyödyllisiä tai hyödyttömiä tapoja pukea huiveja. Katso Särmä merinovillainen neliöhuivi.

Loading...