Kunnon nahkavyö on yksinkertainen mutta tärkeä asuste, joka sopii monenlaiseen käyttöön eikä ole myöskään ajallisesti sidottu paikalleen. Huonoa ei kannata ostaa ja valikoimassamme onkin tämän takia lähinnä kotimaisia nahkavöitä ja ylijäämää – kumpikin kestäviä valintoja, joiden kanssa ei voi mennä vikaan. Hyvälaatuinen kotimainen nahkavyö kestää päivittäisessäkin käytössä pitkään. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Kunnon nahkavyö on yksinkertainen mutta tärkeä asuste, joka sopii monenlaiseen käyttöön eikä ole myöskään ajallisesti sidottu paikalleen. Huonoa ei kannata ostaa ja valikoimassamme onkin tämän takia lähinnä kotimaisia nahkavöitä ja ylijäämää – kumpikin kestäviä valintoja, joiden kanssa ei voi mennä vikaan. Hyvälaatuinen kotimainen nahkavyö kestää päivittäisessäkin käytössä pitkään.

Tyylioppaiden mukaan miesten nahkavyön olisi hyvä olla ainakin suunnilleen samanvärinen kuin kenkien. Tämä on oikeastaan aika helppoa: kengät on kuitenkin yleensä mustat ja niiden kanssa toimii musta nahkavyö.

Leveä nahkavyö on yleensä tukevampi ja toimii erilaisten vyölle ripustettavien asioiden kanssa paremmin. Sopivin leveys yleiskäyttöön on noin 40 mm, mutta farkkuihin ja useimpiin reisitaskuhousuihin saa mahtumaan myös 50-millisen. Suorissa housuissa ja saksalaisissa Flecktarn-housuissa korrekti vyön leveys on 30 mm.

Jos haluat kiinnittää avainketjun tai tarviketaskuja vyölle, vöiden osille ja varusteille on täällä oma ryhmänsä. Nahkavyön käyttöikää ja ominaisuuksia voi parantaa nahanhoitoaineilla

Loading...