Tuubihuivi suojaa kaulaa ja pään aluetta viimalta ja tuiverrukselta. Tästä löytyisi kaulurit ja tuubihuivit vilukissoille tai sitten ihan oikeasti kylmiä ja viileitä kelejä varten. Kaulurilla on hyvä peittää vaikka kaksoisleuka talvisin, jos siis sitä ei parralla saa piiloon. Putkikaulureita tai tuubihuiveja löytyy eri paksuisina, joten valitse ohutta kangasta alkukevään ja loppusyksyn viimaan tai paksumpaa kangasta kireille pakkasille talvea varten. Valikoimastamme löytyy kaulureita sekä uutena, että armeijan ylijäämänä. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Tuubihuivi suojaa kaulaa ja pään aluetta viimalta ja tuiverrukselta. Tästä löytyisi kaulurit ja tuubihuivit vilukissoille tai sitten ihan oikeasti kylmiä ja viileitä kelejä varten. Kaulurilla on hyvä peittää vaikka kaksoisleuka talvisin, jos siis sitä ei parralla saa piiloon. Putkikaulureita tai tuubihuiveja löytyy eri paksuisina, joten valitse ohutta kangasta alkukevään ja loppusyksyn viimaan tai paksumpaa kangasta kireille pakkasille talvea varten. Valikoimastamme löytyy kaulureita sekä uutena, että armeijan ylijäämänä.

Kaulurikin on mahdollisesti saksalainen keksintö, tai ainakin saksalainen otti sellaisen laajalti asevoimiensa käyttöön Toisessa maailmansodassa. Silloin kauluri oli tietenkin villaa, ja villaisina näitä nykyäänkin vielä saa. Villan rinnalle ovat tulleet myös keinokuituiset kaulurit, jotka ovat kevyempiä ja urheilullisempia. Varustelekan oman tuotannon Särmä-putkikaulurit ovat valmistettu aina yhtä ihanasta merinovillasta.

Tuubihuivit urheiluun ovatkin nykypäivänä suosittuja vaihtoehtoja kaulaa suojaamaan. Valikoimastamme löytyy eri paksuusasteisia merinovillaisia kaulureita. Särmä putkikauluri on se niin sanottu “regular”-malli. Putkikauluri on siitä näppärä keksintö, että sen voi pukea tosi monella eri tapaa, mitä tilanne ikinä vaatiikin. Perusmuotoja ovat kauluri, pään ja leuan yli vedetty huppumainen kauluri, ohut pipo ja hikinauha. Kaulureiden tuotekuvista löydät kuvien muodossa malleja eri tavoista pukea tuubi päälle.

Lämmin päähine kruunaa pään seudun lämmön

Lähtökohtaisesti ainakin täällä Suomen maalla kun kelit vaativat putkikauluria, niin ne vaativat myös lämmintä päähinettä. Ja jos tuubihuivi on jo laatukamaa, niin miksi vaatia pipolta yhtään vähempää? Käy katsomassa meidän päähinevalikoima.

Loading...