Asusteet Päähineet Pipot ja kommandopipot

Pipot ja kommandopipot

Täältä löytyisi meidän pipot, kommandopipot ja kypärähuput. Pipoja olisi vähän kaikenlaisia ja -värisiä tarjolla. Monet näistä ovat huippuhyvästä merinovillasta, mutta löytyypä valikoimasta Suomessa vielä vähän tuntemattomampaa alpakkaa. Pipo on miehille sekä naisille tarkoitettu päähine, koska kylmät kelit eivät sukupuolta katso. Ja pipojahan meidän valikoimasta löytyy sekä uutena, että armeijaylijäämänä. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Täältä löytyisi meidän pipot, kommandopipot ja kypärähuput. Pipoja olisi vähän kaikenlaisia ja -värisiä tarjolla. Monet näistä ovat huippuhyvästä merinovillasta, mutta löytyypä valikoimasta Suomessa vielä vähän tuntemattomampaa alpakkaa. Pipo on miehille sekä naisille tarkoitettu päähine, koska kylmät kelit eivät sukupuolta katso. Ja pipojahan meidän valikoimasta löytyy sekä uutena, että armeijaylijäämänä.

Pipohan on yksi tärkeimmistä elementeistä, kun pukeudutaan kovemmille pakkasille. Korvat ja posket ovat yksi herkimmin paleltuvista kehon osista, joten niiden suojaaminen kannattaa. Ja koska lapsia ei pidä unohtaa niin onhan meillä ongelmanratkojaksi lasten kypärämyssy, jotta perheen pienimpienkin herkät posket pysyvät lämpiminä.

Hämärille hiippareille tai ultimaattista lämpösuojaa arvostaville valikoimassa on ihka oikea kommandopipo.

Oppitunti: Norjalaiset kutsuvat kommandopipoa Finlandshetteksi, joka tarkoittaa suomalaista huppua. Tämä termi on tullut mitä ilmeisimmin siitä, kun norjalaiset neuloivat ja lähettivät kommandopipoja suomalaisille sotilaille avuksi talvisodan aikana vuosien 1939-1940 aikana. Norjassa on sittemmin yritetty ottaa käyttöön sanaa “balaclavaon”, kun Suomen suurlähetystö pyysi, että kommandopipon kutsuminen suomalaiseksi lopetettaisiin. Tämä johtuu siitä kun kommandopipo yhdistetään usein rikollisiin tai poliittisiin aktivisteihin, jotka haluavat piilottaa kasvonsa.

Varustelekan Särmä

Monet pipoistamme ovat oman Särmä tuoteperheemme jäseniä. Valikoimassa on tavallisia pipoja, sissipipoja, aluspipoja ja jopa lämpimämpi kuin merinovilla, eli alpakkapipo.

Pipostamme suosituin on Särmä merinopipo, joka ei sinällään ole ihme, koska onhan tämä aika huippuhyvä peruspipo. Ja värivaihtoehtoja on muuten jokaiselle iikalle.

Loading...