Asusteet Päähineet Pipot ja kommandopipot

Pipot ja kommandopipot

Täältä löytyisi meidän pipot, kommandopipot ja kypärähuput, joita on vähän kaikenlaisia ja -värisiä. Monet näistä on valmistettu huippuhyvästä merinovillasta, mutta löytyypä valikoimasta myös Suomessa vielä vähän tuntemattomampaa alpakkaa. Pipo on oiva päähine sekä miehille että naisille, koska kylmät kelit eivät sukupuolta katso. Oman elämänsä kommandoille löytyy tietysti myös kommandopipoja. Pipojahan löytyy sekä uutena, että armeijaylijäämänä. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Täältä löytyisi meidän pipot, kommandopipot ja kypärähuput, joita on vähän kaikenlaisia ja -värisiä. Monet näistä on valmistettu huippuhyvästä merinovillasta, mutta löytyypä valikoimasta myös Suomessa vielä vähän tuntemattomampaa alpakkaa. Pipo on oiva päähine sekä miehille että naisille, koska kylmät kelit eivät sukupuolta katso. Oman elämänsä kommandoille löytyy tietysti myös kommandopipoja. Pipojahan löytyy sekä uutena, että armeijaylijäämänä.

Myssyhän on yksi tärkeimmistä vaatekappaleista, kun pukeudutaan kovemmille pakkasille. Korvat ja posket paleltuvat herkästi, joten niiden suojaaminen kannattaa. Kun pakkanen oikein kiristyy, kommandopipo on fiksu valinta, niin posketkin pysyvät lämpiminä.

Norjalaiset kutsuvat kommandopipoa Finlandshetteksi, joka tarkoittaa suomalaista huppua. Termi on saanut alkunsa ilmeisimmin siitä, kun norjalaiset neuloivat ja lähettivät kommandopipoja suomalaisten sotilaiden avuksi talvisodan aikana. Norjassa on sittemmin yritetty ottaa käyttöön sanaa “balaclava” Suomen suurlähetystön pyydettyä, että kommandopipon kutsuminen suomalaiseksi lopetettaisiin. Tämä johtuu siitä kun kommandopipo yhdistetään usein rikollisiin tai poliittisiin aktivisteihin, jotka haluavat piilottaa kasvonsa.

Pipostamme suosituin on Särmä merinopipo, mikä ei sinällään ole ihme, koska onhan tämä aika huippuhyvä peruspipo. Ja värivaihtoehtoja on muuten lähs jokaiseen makuun. Jos merinovillapipot ovat liian main streamia, tsekkaa myös alpakkapipo.

Loading...