Täällä olis sitten meidän muut päähineet. Jos noista toisista osastoista ei sopivaa hattua, lakkia tai muuta pään peitettä löydy, niin nyt viimeistään luulis onnistavan. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Täällä olis sitten meidän muut päähineet. Jos noista toisista osastoista ei sopivaa hattua, lakkia tai muuta pään peitettä löydy, niin nyt viimeistään luulis onnistavan.

Lätsät

Lätsä eli vanha kunnon pappahattu on kohonnut uuteen kukoistukseen viime vuosikymmeninä. Alun perin duunarihattuna tutuksi tullut päähine kurvasi maailmalla loordien vapaa-ajan lakiksi. Sit se uhkas kuolla sukupuuttoon, kun lippalakki korvasi sen koko kansan hattuna. Lopulta lätsiä piti vain Brian Johnson ja Suomessa se piippua polttava ukki, joka puhui vähän höpöjä. Mutta onneksi valveutuneimmat näki valon, ja alkoi lätsän uusi uljas ajanjakso. Tätä nykyä niitä näkee hyvistä juomista tykkäävillä partajannuilla, kelttipunkkareilla ja vähän kaikilla, jotka arvostaa karun kaunista muotoilua. For those about to rock a Lätsä, we salute you!

Muu muu -kerho

On meillä sitten myös tämä ratkiriemukas muu muu -osasto, josta voi löytyä lähes mitä tahansa. Päähinevalikoima elää niin upeasti, ettei tästä voi oikeastaan kiteyttää yhtikäs mitään. Välillä on seilorihattua purkkarin kannelle tai burleskipippaloihin. Ja hyttysverkkoa ja muuta pärstävärkin peitettä. Kaho ite.

Loading...