Lahjojen keksiminen on joskus ihan tosi vaikeata. Siinä tapauksessa että haluat kiikuttaa rahasi meille, olemme kasanneet tähän ryhmään sopivia lahjaideoita, jotka ovat tarkoituksenmukaisia, yleiskäyttöisiä tai yllättäviä ja tosi usein järkevän hintaisiakin. Käytä oikealla näkyvää järjestelytyökaluamme jotta saat näkyville ehdotuksemme esim. hinnan mukaan! ...

Näytä koko ryhmäkuvaus
Lahjaideat
Kaikki

Lahjojen keksiminen on joskus ihan tosi vaikeata. Siinä tapauksessa että haluat kiikuttaa rahasi meille, olemme kasanneet tähän ryhmään sopivia lahjaideoita, jotka ovat tarkoituksenmukaisia, yleiskäyttöisiä tai yllättäviä ja tosi usein järkevän hintaisiakin. Käytä oikealla näkyvää järjestelytyökaluamme jotta saat näkyville ehdotuksemme esim. hinnan mukaan!

Kestosuosikki on toki Varustelekan lahjakortti! Tai jos haluat antaa koko lahjan valitsemisen onnettarelle, klikkaa tästä valikoima satunnaisia tuotteita.

Jokaisella on nykyään vaatteissaan, repuissaan ja varmaan lemmikeissäänkin velcropintaa. Just semmoista mihin voi lätkäistä esimerkiksi höpsön merkin. Ostamalla moraalimerkin, on lahjan vastaanottajan juhlamielen pilaaminen vieläpä edullista.

Loading...