Talvihansikkaat ja kintaat

Kaikki talvihanskat, kintaat ja nahkarukkaset olisivat tässä kategoriassa. Täysin uusia ja käyttämättömiä, mutta myös ylijäämäisiä ja todennäköisesti käytettyjä talvihanskoja. Tässä kategoriassa on varsinkin paljon ylijäämää, joten tuotteita tulee ja menee. Sivulla esiintyvät ylijäämäiset nahkarukkaset ja talvihanskat tulevat mm. Saksasta ja Venäjältä. Näytä koko ryhmäkuvaus

LÄMPIMÄT TALVIHANSKAT TALVISEEN ULKOILUUN

Kaikki talvihanskat, kintaat ja nahkarukkaset olisivat tässä kategoriassa. Täysin uusia ja käyttämättömiä, mutta myös ylijäämäisiä ja todennäköisesti käytettyjä talvihanskoja. Tässä kategoriassa on varsinkin paljon ylijäämää, joten tuotteita tulee ja menee. Sivulla esiintyvät ylijäämäiset nahkarukkaset ja talvihanskat tulevat mm. Saksasta ja Venäjältä.

Sormien palelulle voi olla montakin eri syytä, mutta se yleisin olisi varmaan pakkanen. Etenkin iäkkäillä ihmisillä heikentynyt ääreisverenkierto vaikuttaa sormien palelemiseen, vaikka voihan sellaista esiintyä nuoremmillakin ihmisillä. Huonot verenkierrot tai ei, kylmä on silti kylmää ja sormet jäätyy. Siihen tepsii vain sisällä pysyminen tai kunnon talvihanskat. Usein kylmiin pakkaskeleihin tepsii varautuminen kunnollisella talvivaatetuksella tai -varustuksella ja etenkin herkimpien alueiden, joihin sormet ja kädet myös kuuluvat, suojaaminen on tärkeää.

Talvihanskoilla, joissa on sormet erikseen on totta kai helpompaa näperellä pienempiä tavaroita ja tarvikkeita, mutta yleensä niidenkin näppäryys loppuu suhteellisen lyhyeen. Siksi se kai on aika sama harkita suosiolla kintaita. Silloin saa helvettikin jäätyä, että sormet paleltuu. Ja jos näin kumminkin sattuu käymään niin kintaiden allahan on helppoa käyttää alushanskoja tai sormikkaita, jotka auttavat vielä enemmän kylmyyden torjumisessa. Toki nämäkin ovat niitä kuuluisia makuasioita.

Loading...