Hansikkaat

Tältä sivulta löytyisi meidän käsinevalikoiman hansikkaat. Hansikkaisiin lukeutuu nahkahanskat ja taisteluhanskat. Yleensä hansikkaalla tarkoitetaankin hanskaa, joka on valmistettu jostain muusta kuin tekstiilistä tai kankaasta, kuten nahasta tai kumista. Hansikkaita meiltä löytyy tuttuun tapaan uutena, sekä armeijaylijäämänä. Selaile valikoima, jos vaikka löytäisit mieleisesi. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Tältä sivulta löytyisi meidän käsinevalikoiman hansikkaat. Hansikkaisiin lukeutuu nahkahanskat ja taisteluhanskat. Yleensä hansikkaalla tarkoitetaankin hanskaa, joka on valmistettu jostain muusta kuin tekstiilistä tai kankaasta, kuten nahasta tai kumista. Hansikkaita meiltä löytyy tuttuun tapaan uutena, sekä armeijaylijäämänä. Selaile valikoima, jos vaikka löytäisit mieleisesi.

Nahkahanskat ovat ovat tyypillisesti kestävämpiä kuin esimerkiksi tekstiilikäsineet. Nahan pinta takaa myös hyvän ja pitävän otteen työskennellessä tai kuristusleikkejä harrastaessa. Armeijoissa nahkahanskat ovat olleet paraatikamaa, eli silloin kun on niin sanotusti ykköset yllä. Myös siviilin puolella nahkahanskat ovat tyypillinen juhlapuvun valinta talvisin, mutta voihan niitä ihan muutenkin käyttää. Jos siis villahanskat eivät ole sinun juttusi, mutta nakit pitää jotenkin talvella suojata niin nahkahanskat ovat sinulle. Lisäksi nahka kestää hankausta suhteellisen näppärästi ja siksi myös monet työ- ja ajohanskat ovatkin siitä valmistettu.

Nahkahanskat voivat olla peräisin eläimennahasta tai synteettisestä nahasta, joista jälkimmäinen onkin se yleistyneempi vaihtoehto. Valikoimastamme löydät tyylikkäät nahkahanskat miehille ja naisille. Lisäksi värivaihtoehtoja on mustaa ja ruskeaa. Yhdet suosituimmista nahkahanskoistamme ovat Mutkan mustat nahkahanskat.

Taisteluhanskat. Nimi saattaakin kertoa jo paljon. Hanskojen on tarkoitus suojata ja lämmittää käsiä, mutta samalla soveltua kaikenlaiseen operatiiviseen toimintaan, kuten pyssyn tai tetsarin käsittelyyn tai muuhun näperreltävään. Taisteluhanskat ovat valmistettu muodoltaan istuviksi ja kevyiksi. Armeijaylijäämän joukossa meiltä löytyy mm. todella suositut BW taisteluhanskat, jotka ovat kaikessa ketteryydessään vieläpä palosuojatut. Jos siis rapatessa roiskuu, niin hanska ei sula heti kiinni kätösiin.

Loading...