Tästä ryhmästä löydät meidän kiikaritähtäin- ja jalustavalikoiman. Välillä niitä on enempi ja välillä vähempi, joten käväise kurkkimassa aika ajoin. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Tästä ryhmästä löydät meidän kiikaritähtäin- ja jalustavalikoiman. Välillä niitä on enempi ja välillä vähempi, joten käväise kurkkimassa aika ajoin.

Erilaiset kiikaritähtäimet eri tarpeisiin

Ennen kuin pistät ostohousuja jalkaan, niin sun pitää miettiä, mihin käyttöön se kiikari tulee. Kyllähän me myydään kiikaritähtäin vaikka mihin, mutta kun kerrot millaisessa hommassa sä sitä meinaat käyttää, niin saat just sen, mita tarttet. Jos hakusessa on hyvälaatuinen kiikari hämärämetsästykseen, niin tarvitaan mahdollisimman valovoimainen kiikaritähtäin. Ja paras kiikaritähtäin hirvimetsälle ei yleensä ole se paras kiikaritähtäin lintukivääriin, saati sitten taktisiin juttuihin.

Muista, että putken lisäksi tarttet sopivat kiikarinjalat. Halpa kiikaritähtäin ei yleensä ole se fiksuin vaihtoehto, sillä hyvä optiikka maksaa, mutta ei sitä kalleintakaan välttämättä kannata valita. Jos jostain löytyy hyväkuntoinen käytetty kiikaritähtäin, niin siinä voi säästää, mutta kantsii varmistaa, että se on kunnossa. Jos on vaikea valita se oikeanmerkkinen kiikaritähtäin, testi voi auttaa. Erilaisia testejä löytyy alan lehdistä ja netistä.

Tsekkaa myös meidän punapistetähtimet ja suurentajat. Nopeissa tilanteissa ne voi olla kiikaria fiksumpia.

Loading...