Vakioitu ensiaputasku tai -pakkaus sisältöineen ilmestyi sotilaiden varustuksiin massatuotantona vasta ensimmäisen maailmansodan jälkeen. Ennen sitä piti tyytyä huutamaan välskäriä jos ehti ja paikata itse pahimmat vuodot millä ikinä käsiinsä sattui löytämään. Onneksi nypäivänä henkilökohtaisia ensiaputarvikkeita on tarjolla jo vaikka millä mitalla ja tästä kategoriasta saat niille hyvän ensiaputaskun säilytystä varten. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Vakioitu ensiaputasku tai -pakkaus sisältöineen ilmestyi sotilaiden varustuksiin massatuotantona vasta ensimmäisen maailmansodan jälkeen. Ennen sitä piti tyytyä huutamaan välskäriä jos ehti ja paikata itse pahimmat vuodot millä ikinä käsiinsä sattui löytämään. Onneksi nypäivänä henkilökohtaisia ensiaputarvikkeita on tarjolla jo vaikka millä mitalla ja tästä kategoriasta saat niille hyvän ensiaputaskun säilytystä varten.

Saamme nykyään nauttia myös hyvin suunnitelluista molle lääkintätaskuista ja tarrapinnoista, joilta lääkintätasku lähtee liukkaasti apuun. Perinteisesti ensiaputasku on sijoitettu vyölle, rigiin, liiviin tai hanger pouchina roikkumaan muun varustuksen alapuolella.

IFAK taskut

IFAK tasku tarkoittaa henkilökohtaista ensiaputaskua ja on Amerikkalaisten väännös sanoista Individual First Aid Kit. IFAK taskuja saa lähtökohtaisesti kahtaa mallia: ulosvedettävä ja revittävä. Suosittu ja hyvä kombo on Särmä TST Rip-Off IFAK ensiaputasku telakalla, jonka saa kiinnitettyä varusteisiin useilla eri tavoilla. IFAK taskun voi täyttää miten itse parhaakseen näkee, mutta ainakin ensiside ja kiristysside kannattaa pakata aina mukaan.

Loading...