Taisteluvyö on venyvä käsite. Onko se pelkkä vyö itsessään vai kokonainen kantojärjestelmä olkaimineen ja taskuineen kaikkineen? Ehkä tämän kysymyksen vuoksi käydään vielä uskonsotia joskus. Oli miten oli, tästä tuoteryhmästä löytyy nyt battle beltit, ampujan vyöt, varustevyöt ja kantojärjestelmien pohjana toimivat yksinkertaiset vyöt. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Taisteluvyö on venyvä käsite. Onko se pelkkä vyö itsessään vai kokonainen kantojärjestelmä olkaimineen ja taskuineen kaikkineen? Ehkä tämän kysymyksen vuoksi käydään vielä uskonsotia joskus. Oli miten oli, tästä tuoteryhmästä löytyy nyt battle beltit, ampujan vyöt, varustevyöt ja kantojärjestelmien pohjana toimivat yksinkertaiset vyöt.

Toiminnallisia lajeja harrastava ampuja tarvitsee kunnollisen vyön pistoolin ja varusteiden kantamiseen. Ampujan vyön kuuluu olla jämäkkä ja sulkeutua varmasti kunnon soljella. Vyöhön asennetaan tarpeen mukaan koteloita ja taskuja – joissakin vöissä on myös PALS-lenkkejä kiinnittämistä helpottamaan. Ampujan vyössä on useimmiten tarranauhatausta, jolloin sen saa kiinnitettyä jämäkästi housuja kannattelevaan alusvyöhön, ja paketti pysyy kasassa ja paikoillaan kovemmassakin menossa. Vaihtoehtoisesti ampujan vyön taustalle voi kiinnittää pehmusteen, jolloin sitä voi pitää esimerkiksi paksumman takin päällä mukavasti ja ilman, että tarranauhakoukut repivät takin kangasta.

Battle beltit taasen ovat suosittuja varsinkin tarkka-ammunnan harrastajien piirissä. Battle belt on kevyt ja siihen saa kätevästi varustetaskujen avulla mukaan tehtävällä tarvittavat välineet. Välineet pysyvät lanteilla ja selän puolella, joten niihin pääsee käsiksi makuuasennossakin.

Jos tarvitset ihan vaan kunnollista ja pomminkestävää varustevyötä ilman mitään kummempia toiminnallisuuksia, nekin löytyy täältä.

Ja jos meinaat rakentaa elävöittämismielessä vyön pohjalta kunnon vintage-kantojärjestelmän, vilkaise läpi myös tämä valjaiden tuoteryhmä.

Loading...