Pistoolikotelo on eri kätevä väline, jos haluat harrastaa ampumaurheilua järkevästi ja turvallisesti, etkä pitää asettasi esimerkiksi pieruverkkareihin työnnettynä, piippu kohti nivusia. Kunnon reserviläinenkin pitää pistoolinsa nopeasti saatavilla, eikä leipälaukun pohjalla – katsopa siis tarjontamme tästä tuoteryhmästä. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Pistoolikotelo on eri kätevä väline, jos haluat harrastaa ampumaurheilua järkevästi ja turvallisesti, etkä pitää asettasi esimerkiksi pieruverkkareihin työnnettynä, piippu kohti nivusia. Kunnon reserviläinenkin pitää pistoolinsa nopeasti saatavilla, eikä leipälaukun pohjalla – katsopa siis tarjontamme tästä tuoteryhmästä.

Pistoolikotelot voidaan jakaa eri tyyppeihin niiden ominaisuuksien mukaan. Valikoimastamme löytyy sekä ei-niin-käteviä mutta tyylikkäitä ylijäämäkoteloita että aivan moderneja huippukoteloita, joita viranomaisetkin suosivat työssään. Kunnollisten muovikoteloiden välille saadaan eroja eri kiinnitysmekanismeilla sekä riistonesto-ominaisuuksilla.

Safarilandin koteloissa on pistoolin vetämisen estäviä mekanismeja, jotka pitää ensin avata ennen kuin aseen voi vetää kotelosta. Tämä on pakollinen ominaisuus, kun pistoolia kannetaan mukana voimankäyttötilanteissa. Safariland on myös ampumakilpalijoiden suosima kotelomerkki.

C&G Holstersin pistoolikotelot on tehty kydexistä, ja niissä on kitkalukitus. Kitkalukitteinen kydex-kotelo on nopeampi ja yksinkertaisempi käyttää, mutta soveltuu parhaiten arki- ja harjoituskäyttöön. Voi niitä aivan hyvin toki kilpailuissakin käyttää; näppäräsorminen tekijähenkilö saa kitkakotelon päälle asenneltua esimerkiksi naruvarmistuksen, niin ei rankimmassakaan menossa kiväärillä kauhaise pistoolia kotelosta, kuten on nähty joissakin kilpailuissa käyvän. Normaalissa harjoittelussa ja arkipäiväisessä meiningissä kitkalukitus kyllä riittää.

Jos elät taktista elämää, ja haluat pitää pistoolia reiden kohdalla, tarpeesi saattaa olla pistoolikotelo reisipaneelilla. Tsekkaa silloin reisipaneelivalikoimamme, ja valkkaa sitten pistoolikotelo, jonka saat siihen kiinni.

Loading...