Luotisuojalevy on viimeinen puolustuslinja, kun uloste on liihottanut käynnissä olevan tuulettimen siivekkeille, ja ollaan vieläpä oltu käyttämättä tulta ja liikettä sillä tavalla, että vastustaja olisi keskittynyt pitämään päänsä alhaalla. Luodin osuessa rintakehään, toiminta luultavasti keskeytyy, mutta kunnollisen suojalevyn ansiosta ei ehkä lopullisesti. Virheitä sattuu, ja toisinaan voi käydä vain huono tuuri – onneksi on sellainen keksintö kuin ballistinen suojalevy parantamassa selviytymistodennäköisyyksiä. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Luotisuojalevy on viimeinen puolustuslinja, kun uloste on liihottanut käynnissä olevan tuulettimen siivekkeille, ja ollaan vieläpä oltu käyttämättä tulta ja liikettä sillä tavalla, että vastustaja olisi keskittynyt pitämään päänsä alhaalla. Luodin osuessa rintakehään, toiminta luultavasti keskeytyy, mutta kunnollisen suojalevyn ansiosta ei ehkä lopullisesti. Virheitä sattuu, ja toisinaan voi käydä vain huono tuuri – onneksi on sellainen keksintö kuin ballistinen suojalevy parantamassa selviytymistodennäköisyyksiä.

Jos haluat suojautua sirpaleiden ja pistoolikaliiperisten luotien lisäksi järeämmiltä uhkilta, teet sirpastasi lusun sujauttamalla paikalleen luotisuojalevyt. Kevyemmin liikkuva operaattori voi suojata rintakehänsä vitaalit pelkillä kovilla levyillä, pitämällä niitä levynkantolaitteessa, plate carrierissa.

Jotkut luotisuojalevyt on suunniteltu toimimaan pehmeän suojapaneelin kanssa, eli “in conjunction with” (ICW). Toiset taas saavuttavat suojaustasonsa pelkältään, “stand alone” (SA). Jos uhkataso on alhainen, käyttäjä voi myös valita käytettäväksi pelkkää pehmeää suojapaneelia plate carrierissa tai vastaavaa suojaliiviä.

Luotisuojalevyt tottelevat hinnoiltaan varsin yksinkertaista logiikkaa. Mitä parempi suojaustaso, sen arvokkaampi tuote. Vastaavasti myös mitä ohuempi ja/tai kevyempi levy on, hinta muuttuu nousujohteisesti sen mukaan.

Ballistisilla suojalevyillähän ei oikein tee mitään ilman kunnollista kantolaitetta. Niitä löytyy täältä. Valinnassa kannattaa ottaa huomioon käyttötarkoitus – tarvitseeko sen mahtua vaatteiden alle, pitääkö siihen saada kiinnitettyä varusteita, ja niin edelleen.

Loading...