Taisteluvarusteet Optiikka Punapistetähtäimet ja suurentajat

Punapistetähtäimet ja suurentajat

Mikäli hakusessa on paras punapistetähtäin sun tarpeisiin, niin Vortex-punapistetähtäin vois olla just se kunnon hyvä punapistetähtäin. Liian edullinen punapistetähtäin eli ns. halpismallit, saattaa syödä sulta elämänhalun. Valkkaa pieni punapistetähtäin pistooliin, ja isompi punapistetähtäin hirvikivääriin tai muihin pitkiin pyssyihin. Löytyypä myös punapistetähtäin suurennoksella sekä tietysti kiinnikkeet. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Mikäli hakusessa on paras punapistetähtäin sun tarpeisiin, niin Vortex-punapistetähtäin vois olla just se kunnon hyvä punapistetähtäin. Liian edullinen punapistetähtäin eli ns. halpismallit, saattaa syödä sulta elämänhalun. Valkkaa pieni punapistetähtäin pistooliin, ja isompi punapistetähtäin hirvikivääriin tai muihin pitkiin pyssyihin. Löytyypä myös punapistetähtäin suurennoksella sekä tietysti kiinnikkeet.

Nopeiden tilanteiden työkalu

Ehkäpä heräät öisin huutamaan “miten helvetissä punapistetähtäin toimii”. Sehän on nopeisiin tilanteisiin ja kiväärillä lyhyempiin matkoihin tarkoitettu työkalu. Pelittää niin metsästyksessä kuin sotatouhuissakin. Punapistetähtäin haulikossa sopii erityisen hyvin täyteisten ampumiseen.

Jos et tiedä, miten punapiste kohdistetaan, niin ällös huoli. Esmes Vortexin YouTube-kanavalla on hyvää tietoa asiasta. Jos on vaikeuksia valita sopiva punapistetähtäin, vertailu on fiksua. Netissä ja alan julkaisuissa on erilaisia testejä ja arvosteluja, joista saa hyvää tietoa.

Tsekkaa myös meidän kiikaritähtäimet

Loading...