Haluatko olla se, joka sulautuu armeijan harjoituksissa niin hyvin metsään, että vihulaiset tekee tarpeensa huomaamatta päällesi? Tai haluatko kenties piilotella anopilta? Naamiointi on taitolaji, mutta oikeilla varusteilla homma toimii ja on helppoa. Näytä koko ryhmäkuvaus

NAAMIOIDU MAASTOON

Haluatko olla se, joka sulautuu armeijan harjoituksissa niin hyvin metsään, että vihulaiset tekee tarpeensa huomaamatta päällesi? Tai haluatko kenties piilotella anopilta? Naamiointi on taitolaji, mutta oikeilla varusteilla homma toimii ja on helppoa.

Näkö on ihmisen aisteista tärkein ja naamioinnin tarkoituksena on huijata ihmissilmää. Sotilaallisen naamioinnin päätavoitteena on peittää joukkoja, aseita ja ajoneuvoja. Naamioiminen voi tapahtua varjostamalla, estämällä varjojen muodostumisen tai häiritsemällä ääriviivoja. Meiltä saat kunnon hyvät naamiointivälineet kokolailla maastoon katoamista varten. Etenkin metsästäjille oiva sivu silmäillä varusteet kuntoon.

Kunnon silmän kusetukseen esimerkiksi kevyt ja kolmiulotteinen Mil-Tecin Oak Leaf Ghillie-puku. Röllipukujen lisäksi varusteiden ja pyssyjen naamiointiin toimii spray-maali tai vastaavasti kangasteipit ja kääreet. Iholle tulevaa meikkiä sekä tuubissa, että puikkona. Värivaihtoehtoina mustaa, vihreää ja ruskeaa. Lähtee iholta vedellä ja saippualla. Isompien asemien, leirien tai ajoneuvojen naamiointiin olisi naamiointiverkkoja myös metritavarana.

Meidän omasta tuotannosta löytyy Särmä TST Naamioviitta sekä metsäkuviolla, että lumikuviolla.

Metsästys

Metsästäjät hoi! Kun olette tämän kasaamamme ryhmän silmäilleet läpi niin käykää joutaessanne vilkasemassa myös meidän metsästys kategoria. Sieltä löytyisi kenkää, rinkkaa, vaatetta, kirvestä, ruokaa ja kaikkea muuta.

Loading...