Haluatko kätkeytyä ikäviltä ihmisiltä tai mukavilta eläimiltä talven pakkasilla? Täältä löydät Lekan valikoiman kaikki lumiseen maisemaan sopivat vermeet, olet menossa sitten latvalinnustamaan, riekkojahtiin tai sotatouhuihin. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Haluatko kätkeytyä ikäviltä ihmisiltä tai mukavilta eläimiltä talven pakkasilla? Täältä löydät Lekan valikoiman kaikki lumiseen maisemaan sopivat vermeet, olet menossa sitten latvalinnustamaan, riekkojahtiin tai sotatouhuihin.

Ennen ajat olivat kovat - talvinaamiointi tarkoitti pitkään käytännössä valkoista puuvillakangasta, joka kastuessaan muodosti märän rätin kaltaisen käyttökokemuksen. Ja jäätyessään se jämähti tönköksi. Nykyään on kunnon hyvät pelit ja vehkeet, varusteista löytyy fiksusti suunniteltua maastokuviota ja kangas on lähes järjestään ainakin vettähylkivää. Meiltä saat modernit lumipuvut tai lumipuvun takit ja -housut, viitat, pipot, repun ja rinkan lumikuvioidut suojat sekä naamioteipit ja muut naamiomateriaalit. Tai hei, osta M05 lumikuvioitua kangasta ja tee ite paremmat vermeet!

Varusteleka Särmä ja Särmä TST

Kun ostat meiltä Särmää, saat hyvää peruskampetta kaikenmoiseen tarpeeseen taatusti mietityillä yksityiskohdilla! Hinta-laatusuhteeltaan mahdollisimman fiksuja. Sotilas-, reserviläis- ja vaativaan siviilikäyttöön kohdennettu Särmä TST on Varustelekan oma sotilaallisempi tavaramerkki. Särmä TST -vaatteet ja varusteet valmistetaan yhteistyössä kokeneiden sotilas- ja viranomaisvarustevalmistajiena kanssa, useimmiten sellaisten, jotka toimittavat vastaavia tavaroita myös mm. Suomen Puolustusvoimille.

Särmä-tuotteilla on 12 kuukauden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Lue tarkemmat takuuehdot ja ohjeet täältä.

Lahjakortti Varustelekaan

Jos sattumalta eksyit tänne etsiessäsi lahjaa jollekin läheisellesi etkä tiedä, mitä tai minkä kokoista juttua hän haluaisi, Varustelekan lahjakortti voisi olla hyvä vaihtoehto. Voit valita summan, jonka haluat lahjakortille tallettaa ja silloin lahjan vastaanottaja saa itse tilata tai noutaa myymälästämme haluamansa vaatteet tai muut varusteet. Menee varmasti lahja nappiin.

Loading...