T-paidat ja hihattomat

Tässä ryhmässä olisi kunnon t-paitoja ja hihattomia paitoja itselle tai lahjaksi. Kaikki paidat toimii totta kai arkikäytössä, mutta myös rankemmassa rymyämisessä kuten armeijassa tai vaelluksella. Meiltä löydät myös hihattomat paidat aluspaidaksi tai hellekeleille. Löytyy toki myös sitä mahtavaa merinovillaa. Suurin osa on yksivärisiä ilman minkäänlaisia vittumaisia mainoksia. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Tässä ryhmässä olisi kunnon t-paitoja ja hihattomia paitoja itselle tai lahjaksi. Kaikki paidat toimii totta kai arkikäytössä, mutta myös rankemmassa rymyämisessä kuten armeijassa tai vaelluksella. Meiltä löydät myös hihattomat paidat aluspaidaksi tai hellekeleille. Löytyy toki myös sitä mahtavaa merinovillaa. Suurin osa on yksivärisiä ilman minkäänlaisia vittumaisia mainoksia.

Myös ihanaa ylijäämää

Jos etsit kovaa laatua, mutta haluat päästä halvalla, tsekkaa armeijaylijäämäpaidat. Valikoimassa on aika usein myös armeijan t-paitoja. Ylijäämäpaidat ovat toisinaan jopa aivan iskemättömiä, mutta käytettynäkin aina kunnolla pestyjä ja ehjiä.

Loading...