T-paidat ja hihattomat

Tässä olisi kunnon t-paitoja ja hihattomia paitoja itselle tai vaikka lahjaksi isälle. Kaikki paidat toimii totta kai arkikäytössä, mutta se mikä näistä tekee spesiaaleja on niiden toimivuus raskaammassa käytössä, esimerkiksi armeijassa tai vaelluksella. Löytyyhän meiltä aluspaidaksi tai muuten vaan lämpimille keleille perinteisiä vaimareita eli vaimonhakkaajapaitoja. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

T-PAIDAT JA HIHATTOMAT KESÄKSI TAI ALUSPAIDAKSI

Tässä olisi kunnon t-paitoja ja hihattomia paitoja itselle tai vaikka lahjaksi isälle. Kaikki paidat toimii totta kai arkikäytössä, mutta se mikä näistä tekee spesiaaleja on niiden toimivuus raskaammassa käytössä, esimerkiksi armeijassa tai vaelluksella. Löytyyhän meiltä aluspaidaksi tai muuten vaan lämpimille keleille perinteisiä vaimareita eli vaimonhakkaajapaitoja.

Meidän Särmä -malliston merinovillaisia hihattomia paitoja löytyy mustana ja valkoisena.

Näistä paidoista suurin osa on yksivärisiä ilman minkäänlaisia mainoksia, mutta myös onhan niitä myös makeilla painatuksilla. Valikoimassa on armeijan t-paitoja ylijäämänä saarivaltioista, Venäjästä, Saksasta ja niin edelleen. Ylijäämä paidat ovat käytettyjä, mutta aina kunnolla pestyjä ja ehjiä.

SÄRMÄ

Särmä on Varustelekan oma tuotemerkki, joka tarjoaa oivaa peruskampetta kaikenlaisiin tarpeisiin. Särmä on siis totta kai levittäytynyt myös t-paitoihin. Kaikille laadukasta vaatetusta ja kunnollista aluspaitaa arvostaville luulisi täältä löytyvän sopiva malli, koska ollaan valmistettu vähän kaikenlaista t-paitaa, hihatonta paitaa ja sotilaallista paitaa.

Varmaan silleen t-paitojen lippulaiva olisi merinovillasta valmistettu t-paita, joka puhuu puolestaan kun sitä kokeilee. Näitä t-paitoja löytyy useampaa eri väriä, jos ei sitä tuttua ja turvallista mustaa paitaa haluakkaan. Ollaan toki tuotu valikoimaan myös kukkarolle ystävällisempiäkin t-paitoja.

Alusvaatteet

No mutta löytyyhän täältä muutakin alusvaatetta kuin pelkkiä hihattomia paitoja. Tutustu tarkemmin meidän kaikkien alusvaatteiden kategoriaan. Tuolla olisi sukkia, boksereita, jönssejä ja paitoja pidemmillä hihoilla. Kaikkea edellä mainittua myöskin merinovillaisena.

Loading...